theme-sticky-logo-alt

Glad Påsk

0 Comments

Vilken dag är det man ger varandra påskägg? Jag har aldrig haft koll på det. Jag fick alltid påskägg som barn, men jag kommer inte ihåg vilken dag man fick det. Det är ju en hel påskhelg!

Jag har sedan slutet av februari smugglat hem engelsk godis i omgångar så att inte Jack ska märka det, och har nu fyllt ett gigantiskt påskägg med massor av hans favoriter! Det är proppat med Penguin biscuits och choklad i äggform, bl.a. Cadbury’s Cream Eggs och Lindor. Och ett stort lila Cadbury-ägg i mitten av allt!
Jag har gömt ägget i vår walk-in-closet och ska säga åt honom att gå in och leta där när jag ringer honom sen… Hihi!

Glad påsk till er alla!

Previous Post
Importör
Next Post
Jag har blivit fadder!

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0