theme-sticky-logo-alt

Glad påsk

0 Comments

Fy vilken jetlag jag har! Brukar inte känna av det så här mycket, men jag kom knappt upp ur sängen idag. Jag satte mig nyss i soffan med min vanliga frukostgröt och har snoozat fram till 12:30. Även om jag hade spelningen fram till 03:00 så brukar jag  ändå lyckas vakna senast 10:00, men inte idag.

Idag börjar jag jobba igen. Jag checkar dock inte in förrän 17:55 så jag hinner vila upp mig och ta en vända till gymmet.

Det är väl idag man firar påsk? Påsken är nog den högtid jag har sämst koll på. Det är ju inte riktigt någonting jag firat mer än att äta påskmiddag med familjen och få/ge påskägg. Men nu bor ju min familj i Stockholm 60 mil bort så det blir inte så mycket firande. Jag köpte en burk senapssill till mig själv när jag handlade igår iallafall. Haha! Det är det enda jag vanligtvis inte äter och tycker är rätt gott så jag passar på. Får väl ta med det till jobbet idag. 

Ha en trevlig påsk så skriver jag mer sen!

  

Previous Post
Jetlag
Next Post
5 likes/dislikes med att vara: flygvärdinna

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0