theme-sticky-logo-alt

Första kvällen i Stöten

0 Comments

Det känns som att det tog en evighet att köra hit till Sälen! Och med tanke på att vi körde fel och fick en omväg på sex mil så kändes det ju inte bättre.
Vi kom iallafall fram tillslut, trötta och hungriga. Vi bestämde oss för att köpa pizza, men när vi insåg att pizzerian stängde 20 minuter tidigare (klockan var då 21:20) så fick det bli makaroner och falukorv. Jag känner att all julmat och brist på träning börjar sätta sina spår på min kropp… Det blir till att åka sig totalt slutkörd i backarna dessa dagar!!! Och jag klarar att stå på ett par skidor vill säga…
Vi är lite oense om när vi ska gå upp imorgon. Alla vill sova till åtminstone 8-9, men mamma och hennes fästman tycker det är bättre att ge sig ut i tid, speciellt när vi ska till skiduthyrningen innan vi gör något annat imorgonbitti. Som tur är har Jonna och jag samma storlek i allt, och Jonna brukar åka skidor så jag kunde låna allt av henne förutom ett par skidor.

Nu har jag krupit ner i sängen med min lilla pälsbebis (som inte hanterar kylan särskilt bra eftersom han får ont i tassarna) och ska läsa lite innan jag somnar.
Natti!

IMG_5606.JPG

IMG_5607.JPG

Previous Post
“Vi drar till Fjällen…”
Next Post
Dag 1 avklarad

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0