theme-sticky-logo-alt

Flying home for Christmas

0 Comments

Efter några långa flygresor genom många tidszoner har jag fått komma hem för att fira jul hemma trots att det är mitt i min arbetsperiod.

Jag har spenderat de senaste två nätterna ombord på olika flygplan så jag längtar efter att få sova i en säng inatt! Jag har redan tagit en powernap på soffan för att ta igen förlorad sömn så jag orkar träffa några vänner ikväll. Men jag är glad att jag får fira julen hemma!

Eller hemma och hemma, jag och Jack har faktiskt bokat en hotellnatt i Köpenhamn imorgonkväll. Det är ju jul och eftersom jag egentligen skulle jobba kunde vi inte åka till Gotland och fira med min familj, så detta blev en sista minuten-bokning när vi fick veta att jag ändå fick flyga hem några dagar.

Var det någon som såg huvudsidan på Expressen.se igår? Jag gav lite tips om vad man ska tänka på när man flyger! Artikeln går fortfarande att läsa HÄR (premium).

Previous Post
Gigs
Next Post
Jul i Köpenhamn

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0