theme-sticky-logo-alt

Flygvärdinnor och tatueringar

0 Comments

Vintermörkret gör att man blir trött och spenderar större delen av kvällen i soffan. Jag har haft fullt upp idag med både träning och utflykt till Malmö, så det har varit helt okej att ta en lite lugnare kväll. Halva ledigheten har redan hunnit flyga förbi och jag börjar jobba på fredag eftermiddag igen. Bara två arbetsperioder kvar till julafton! Det ska bli jättemysigt att komma hem till familjen i Stockholm. Om jag nu inte skulle bli utringd på min hemmastandby den 24:e… Med endast fem avgångar på förmiddagen så hade jag haft riktig otur om jag blivit kallad, men min tur varierar så man vet aldrig.

Jag och mina systrar hade tänkt tatuera oss medan jag är uppe i Stockholm, men nu verkar det som att den tatueraren vi tänkte gå till (som mina systrar har gått till tidigare) inte har öppet under de dagarna. Vi har i och för sig inte bestämt oss till 100% vad vi ska tatuera in än, men någon matchande syster-tatuering ska det bli. Jag har suttit och googlat och skissat på idéer.
Jag har även fått tid hos en jättegrym tjej som tatuerar i Ystad till nästa år. Jag har en tatuering sedan tidigare, men har länge velat ha en till. Dock är jag en sån som vill tänka igenom mitt val en längre tid samt att det ska vara någon form av betydelse i tatueringen.
Alla i min familj har tatueringar, men det är bara jag och mamma som har en var. Pappa och mina två systrar har flera stycken. Jag måste ju tänka igenom placeringen av mina nästa tatueringar eftersom vi inte får ha synliga tatueringar på jobbet. Jag har några kollegor som har tatueringar på ställen där det kräver att man döljer den med tejp/plåster och det orkar jag inte hålla på med varje dag, så det får bli på en mer dold plats. Detsamma gäller piercings, men de är ju lättare att ta ur medan man jobbar.

Men ha det i åtanke om ni är sugna på att arbeta som flygvärdinna i framtiden eftersom man nästan alltid får frågan om man har synliga tatueringar när man söker jobb!

tatuering
Matchande syster-tatueringar (bild hämtad från Google).

Previous Post
Lördag
Next Post
Santa Claus is coming to CPH

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0