theme-sticky-logo-alt

Flygvärdinnetips

0 Comments

Samtliga planer idag blev inställda, så istället har jag hunnit med ett långpass på gymmet och lite fix inför fredagens avfärd. Imorgon ska jag städa och tvätta så jag får med mig lite extra träningskläder eftersom vi kommer behöva minst två ombyten varje dag. Jag har nog aldrig packat så lite vanliga/finkläder och klackar inför en resa, men ändå är väskan proppfull (med träningskläder istället).

Ett tips från en flygvärdinna är att lägga fram alla kläder och skor i sorterade högar för att lättare räkna hur många hela outfits och matchande överdelar/underdelar man har med sig. T.ex. tre linnen per byxpar. Jag packar lätt för mycket, men de få gånger jag försökt tänka smart och packar minimalt har jag alltid ångrar mig för att jag kanske inte har lust att ha på mig just den outfit som jag tänkt använda. Så jag har hellre lite valmöjligheter, men ser ändå till att jag har en hel matchande outfit och inte bara ett överskott med toppar som inte passar till något.

Ett annat tips är att fixa något att äta på flyget också. Även om det ingår mat (vilket det dock inte gör i vårt fall på fredag) så tar jag alltid med mig något eget att äta för man vet aldrig hur maten smakar. Eller om man kommer bli mätt.

 flygvärdinnaFråga inte vad jag gör… 

Previous Post
Recap
Next Post
Imorgon bär det av

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0