theme-sticky-logo-alt

Flygvärdinnefrågor via mail

2 Comments

Jag får många frågor via email om hur man ska gå till väga för att bli flygvärdinna, o.s.v. Tyvärr har jag inte tid eller möjlighet att svara på mail, så undrar ni något får ni mer än gärna ställa era frågor här i bloggen (i kommentarsfälten). Jag tar med alla frågor så fort jag har en ny frågestund! 🙂
Kontaktformuläret är till för annonsörer, bloggärenden, m.m.

Det är även många nya läsare (välkomna förresten! 🙂 ) som undrar om flygvärdinneutbildning, hur man söker, vad man ska skriva i sin ansökan, etc. Till er vill jag ge ett tips: kolla tidigare inlägg! Ni kan även söka i bloggen eller helt enkelt kolla mappen “Att bli flygvärdinna” (både sökfunktion och kategorier finns i högerkolumnen under flikarna, se bilder nedan).

Ni får gärna fråga samma sak flera gånger, men för er skull går det snabbare att få svar om ni kollar vad jag skrivit om tidigare.

flygvardinnan.seflygvärdinnan

Previous Post
Call it the night
Next Post
Att flyga genom tidszoner

2 Comments

 • October 8, 2011 at 11:12 pm
  Charlotta

  Hej! Jag är nyfiken på vilket bolag du jobbar för. Jag går nämligen Thomas Cook AS utbildning och börjar flyga första november 🙂
  Vänliga Hälsningar
  Charlotta

  Reply
 • October 9, 2011 at 10:47 am
  Ana

  Hej Flygvärdinnan. Du är så fantastisk. Man får verkligen en bild på hur det verkligen är att vara flygvärdinna:)
  Jag har velat bli flygvärdinna sen jag var 12 kanske, Men sedan har jag inte tänkt på det så mycket, men nu är villjan tillbaka igen !!
  Jag går sista året på gymnasiet, jag tänker Inte plugga vidare !
  Jag vill ge gärnet för att jobba som flygvärdinna men en fråga har jag :

  Kan man jobba alttsåbåde inom och Europa men ändå komma hem efter arbetsdagen eller är det ett MÅSTE att övernatta. Och ifall det är så att man Måste har man rätt att ta med sin sambo ifall man ska vara borta i flera dagar ? betalar han allting själv eller hur går det till är jätte taksam för svar , vill verkligen detta men vill veta hur det skulle bli då jag har en sambo som jag inte kan vara utan mer än några dagar !

  Önskar dig all lycka i livet även med bloggen som är den frymmaste bloggen jag nånsin läst !!!!!

  Puss & kram ):

  Reply

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0