theme-sticky-logo-alt

Flygvärdinne-inspirerad outfit

3 Comments

Godkväll finisar!

Jag sitter och och shoppar på internet medan jag tittar på Svenska Hollywoodfruar.

Jag pusslade ihop en lite flygvärdinne-inspirerad outfit:

flygvärdinna uniform

Previous Post
11 september 2001
Next Post
Wingman

3 Comments

 • September 13, 2011 at 2:37 pm
  Linnea

  Hej!

  Tack för en jättego blogg 🙂 Jag undrar om det finns någon “övre” längdrestriktion alltså om man inte ska vara för lång som flygvärdinna? Jag skulle gärna jobba som flygvärdinna men är 178 cm och har fått för mig att det är i längsta laget?

  Tacksam för svar!

  Ha det bra,

  MVH,

  Linnéa

  Reply
 • September 13, 2011 at 3:37 pm
  Adelina

  Hej! Tack för en super-bra blogg! Jag har en fråga som jag hoppas att jag får svar på.. det är nämligen så att jag är en tjej på snart 19 år och min högsta dröm är att bli flygvärdinna.. Jag är en stresstålig tjej som tål väldigt mycket med alltid ett leende på läpparna och jag vet att flygvärdinna – yrket skulle passa mig bra men jag har bara ett problem och detta oroar mig väldigt väldigt mycket:(.. jag är endast 1.61 cm lång.. tror du det finns någon chans att jag kan bli flygvärdinna endå? :/ Skulle vara tacksam för svar!

  Ha det bra!

  MVH Adelina

  Reply

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0