theme-sticky-logo-alt

Flygvärdinnan undrar

16 Comments

God eftermiddag kära läsare! Vad tyckte ni om min galleybeskrivning? Ge mig mer tips på vad ni vill läsa om! Mer privata saker har jag förstått att ni vill ha, men mer då?

Nu ska jag ta en runda till gymmet för att motverka ont i ryggen från allt handbagage man lyfter under arbetstid. Och nej, det ingår inte i våra arbetsuppgifter att lyfta handbagage!

Jag skriver mer ikväll.

Fly safe!

Previous Post
Deadhead*
Next Post
Top Gun

16 Comments

 • April 5, 2011 at 7:13 pm
  Katrin

  Beskriv gärna lite om hur arbetsupg går till efter att passagerarna lämnat planet och tills nästa kliver på igen; hur lång tid ni har på er för att fixa planet osv, dvs om ni ska lyfta tbx igen direkt så det inte är personalbyte!

  Om man som flygvärdinna också kliver av på destinationen för att kanske ha en till flight nästa dag eller kväll, så att man måste sova på hotell borta iaf, vem ordnar det? Har flygbolaget bokat hotell eller har ni särskilda “paxade”? Får ni ta er till hotellet själv eller tar ni taxi? Isf hur betalas taxin? Lägger man ut själv?
  =)

  Reply
 • April 5, 2011 at 8:06 pm
  Zandra

  Bra beskrivning på den arbetsuppgiften ju! Gärna mer sånt om hur andra arbetsuppgifter kan se ut. 🙂
  Kram!

  Reply
  • April 5, 2011 at 8:46 pm
   Flygvärdinnan

   Super! Tack för feedback! 🙂
   Kram

   Reply
 • April 6, 2011 at 4:50 pm
  peter

  Hej flygvärdinnan! det var kul att se köket, men dom här s.k. trolley vagnarna är dom inte tunga å dra när dom är fulla t.e.x. med mat och själva gången är ju ganska smal men jag antar att det går under “rutin” det är alltid kul att lära sig något nytt jag brukar kika in här då och då, med dom bästa hälsningar peter.

  Reply

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0