theme-sticky-logo-alt

Flygvärdinnan.se worldwide

0 Comments

Jag har varit dålig på att blogga den senaste tiden (och jag skäms verkligen!), men när jag gick in för att kolla min besökarstatistik såg jag att ni, mina fina läsare, inte sviker mig ändå! Besöken har legat lika stadigt trots att jag försakat er.

En intressant notering var att det fortsätter att trilla in besök från andra länder runtom i världen. Bara den senaste veckan (idag inkluderat) har jag t.ex. fått 15 besök från Peru. Vad kul att folk hittar hit till min svenska lilla blogg. 🙂

Jag blir även lika glad varje gång jag loggar in på Facebook och har en massa vänförfrågningar! Och fler och fler följer mig via Bloglovin.com.

Jag är så glad för er mina molntussar! 😀

flygvärdinnan

Previous Post
Oljemålning av flygplan
Next Post
ÄNTLIGEN: svaren på era frågor!!!

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0