theme-sticky-logo-alt

Flygvärdinnan på stopp

1 Comment

Godmorgon! Här ligger jag på stranden med datorn i knäet. Det blev frukost på en beach club nära hotellet: croissant och fruktsmoothie.

Ska jobba lite på bränna och skriver mer senare. Ha en fin dag!

flygvärdinnan

Previous Post
Förlåt
Next Post
I sanden på stranden

1 Comment

 • July 1, 2011 at 10:02 am
  Ingela

  Hej igen Flygvardinnan.
  Tack för svar sist ;-).
  Nu har jag en fråga till… Jag har suttit o läst hela din blogg ( mycket mycket trevlig sådan) och fått svar på mycket jag undrade över. Har förstått att du vill bara anonym och förstår så klart det. Att du inte vill göra reklam om flyg bolag förstår jag men jag undrar om du möjligen skulle vilja peka mej i rätt riktning vilka bolag som inte flyger på så mycket stopp och som inte har personal kvar på resmål så länge? Har förstått att det är olika mellan bolag som charter och reguljärt. Men en novis som mej vet inte riktigt vilka som gör vad. Vet inte om du tycker det blir svårt o svara på i din ställning

  Reply

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0