theme-sticky-logo-alt

Flygvärdinnan – not the same

0 Comments

God morgon världen!

Ny dag, nya möjligheter! Fördelen med att vara ledig så många dagar i sträck är att man kan ta en hel dag och bara slappa utan att få dåligt samvete. Många inom flygbranschen jobbar på arbetsnycklar; alltså att man jobbar t.ex. fem dagar, ledig i fyra, jobba fem, ledig fyra… You get me? Det är underbart! Dock är ju våra arbetsdagar oftast mycket långa, så för att se fräsch ut så behöver vi vår beauty recovery.

Jag har ett rykte jag måste dementera. Som jag förstått det så har det tidigare under 2008 funnits någon som gick under namnet “Flygvärdinnan” och bloggade om modeller, Stureplanstjejer och utvikningsbrudar. Jag vet inte hur den historien slutade (det stod på en hemsida att hon blev avslöjad tillslut?), men jag vill bara få det klart att jag inte är samma person!
Jag kör mitt eget race och är inte anonym av den orsak att jag vill skriva elaka saker om andra.

Så fick vi det avklarat.

Previous Post
Not so safe safety video
Next Post
Så tycker Slitz om flygvärdinnan

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0