theme-sticky-logo-alt

Flygvärdinnan goes global

6 Comments

Jag använder mig av Google Analytics för att hålla koll på mina besökare. Det är kul att se att ni blir fler och fler, men idag upptäckte jag att jag även har besökare från lite här och var i världen. Bara den senaste veckan har jag bl.a. haft 15 besök från USA och 16 från Australien. Vilka är ni, mina utländska läsare? Svenskar som bor utomlands eller har ni bara “råkat” klicka in på bloggen av misstag? (Även om det har varit ett misstag har ni stannat väldigt länge avslöjar Analytics för mig.) 😉

Flygvärdinnan

Previous Post
Min första “fan-bild”!? :)
Next Post
En flygvärdinnas många skor

6 Comments

 • November 17, 2011 at 3:38 am
  Sherlock

  Här har du en som bara kikar förbi ibland när jag är uttråkad och har för mycket tid över.
  Vill bara tipsa dig om att du nog inte ska nyttja namn som liknar din kollegas namn för mycket, dessutom ett proffs.
  Ha de fortsatt bra.

  http://bloggar.expressen.se//cabincrew

  Reply
 • November 17, 2011 at 7:45 pm

  Kan du inte berätta vad en kabin chef gör och tjänar dom mer ? 🙂 Sen hade det varit kul med ett inlägg hur du packar och vad du packar varje gång du flyger iväg. om du liksom alltid har väskan väntandes i hallen med diverse saker eller om du faktiskt packar upp allt emellan åt etc 🙂

  Reply
 • November 18, 2011 at 11:57 am
  Anneli

  Hej flygvärdinnan!

  Stackars Anette Jernström som är så uttråkad och har så mycket tid över så att hon väljer att lägga den på att läsa en blogg hon uppenbarligen inte gillar och dessutom engagera sej och skriva en spydig kommentar! Själv har hon stängt av kommentarerna på sin blogg??!!
  Ett tips till dej om du har “bloggtorka” är att skriva om skor! Jag har också ett jobb där jag står & går mycket och jag tycker det är svårt att hitta skor som är både snygga & sköna, så skriv gärna och tipsa om vad du/ni använder!
  Önskar dej en riktigt fin helg!
  Kram
  Anneli

  Reply
  • November 19, 2011 at 3:32 pm
   Flygvärdinnan

   Hej min fina Anneli!

   Jag verkar ha missat något… Vad är det denna Anette Jernström har skrivit? Eller är det något jag skrivit?!

   Tack för tipset! Skor kan man aldrig få nog av! Då vet jag vad jag ska skriva om på en gång. 😉

   En riktigt fin helg till dig med!

   Många kramar,
   Flygvärdinnan

   Reply
 • November 26, 2011 at 9:11 am
  Amanda

  Hejhej! Bor för tillfället i Australien. Älskar din blogg!
  Kommer hem i mars o då ska jag söka som flygvärdinna.
  Tack för all underbar inspiration!
  Allt gott

  Reply
  • November 26, 2011 at 11:35 am
   Flygvärdinnan

   Hej!
   Vad roligt med läsare utomlands! 🙂 Jag har alltid varit nyfiken på Australien.
   Lycka till med allt, speciellt din framtida flygvärdinneansökan! 🙂
   Ha det bra och fly safe!

   Reply

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0