theme-sticky-logo-alt

Flygvärdinnan checkar ut

3 Comments

Vad gör ni ikväll? Jag har sett att många är inne och kikar även om det är söndag. Va kul att ni väljer att läsa min blogg på er lediga dag och inte bara som tidsfördriv på jobbet. 😉

Själv sitter jag och slappar i soffan. Har tagit en powernap på 20 minuter under eftermiddagen så att jag ska komma in i rätt dygnsrytm igen. Jag får inte gå och lägga mig innan 22:00!

Jag ska avsätta tid imorgon för att svara på alla era frågor som kommit in under veckan. Kommer ni på någon fråga så passa på att ställa den under morgondagen! Frågor kan ni ställa i kommentarsfältet. Ett tips är att kolla igenom de olika kategorier (mappar) som jag har ordnat eller att söka på ord i bloggen så kanske jag redan har svarat på den fråga som ploppar upp.

Skulle inte ni kunna göra mig en tjänst så länge?
Kan ni inte vara snälla att ge mig fem stjärnor på Snyggastblogg.se? Eller varför inte länka/tipsa om min blogg någonstans på the world wide web? 🙂

Previous Post
Night Flight
Next Post
När bilar kan flyga

3 Comments

 • July 17, 2011 at 8:53 pm
  Katrine

  Ska du själv ha någon semester i sommar? 🙂 Reser du mkt privat?

  Reply
 • July 17, 2011 at 10:13 pm
  B

  Hej! Så kul att jag lyckats hitta hit då jag funderar på o söka t flygvärdinna till den kommande vintersäsongen, har alltid varit lite av en dröm och nu när jag såg att dom sökte folk, så varför inte!? När man läser din blogg blir man ju bara ännu mer peppad 🙂 Min fråga till dig är då, nu när dom söker folk för endast visstidsanställning under vintern, hur svårt e d o hitta något nytt efter det? Måste man ständigt söka till varje säsong? Hur svårt e d o få fast anställning? Känns lite riskabelt o säga upp sig från sitt arbete om man sen inte har nåt jobb efter säsongen :S

  Reply
 • July 17, 2011 at 10:18 pm
  Fågeln

  Hej! Hur mkt får flygvärdinnans väska väga? Checkas dom in som vanligt bagage eller tar ni dom ombord? Om så är fallet, är det några särskilda regler vad gäller vätska o dylikt?

  Reply

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0