theme-sticky-logo-alt

Flygvärdinna och förhållande

0 Comments

Tack och lov för FaceTime säger jag bara! Vad gjorde man förr i tiden när man var borta en längre tid från sina nära och kära. Jag har en veckas arbete kvar och idag har jag haft en riktig längta-hem-dag, så då är man extra glad när man kan få se sin pojkväns ansikte medan man pratar på telefon.
Det är ju en av de saker man får ha i åtanke när man söker jobb som flygvärdinna om man har förhållande. Eller såklart även om man är singel och sedan skaffar förhållande, som det är i mitt fall.
Jag har alltid tyckt att det är nyttigt för förhållandet att vara ifrån varandra lite då och då så man får sakna varandra och inse hur tacksam man är för den tid man har ihop. Dock är detta mitt första förhållande då jag inte känt att jag behövt den ensamtiden för vi “tröttnar” aldrig på varandras sällskap trots att vi umgås typ 24/7 när vi är lediga.

Jag har fått frågan många gånger från er läsare hur det fungerar att ha ett förhållande när man är ute och flyger. Och mitt svar är alltid detsamma; det är viktigt att man har en förstående partner. För visst är det jättejobbigt att sakna varandra samtidigt som det är en underbar känsla att ha någon att sakna!
Jag tycker inte att ett förhållande ska hindra någon från att söka sig till sitt drömyrke som flygvärdinna, men man kan ju kanske välja att söka sig till ett flygbolag där man flyger mer reguljärt än charter, shorthaul framför longhaul. Jag hade aldrig velat byta mitt jobb mot något annat eller ens ett annat bolag, men det finns ju en anledning till att jag började söka mig till privatjet när jag var singel. Det är lättare att vara borta längre perioder när man är ensam. Men trots detta fungerar det hur bra som helst även nu i ett förhållande tack vare att jag har världens bästa pojkvän.

flygvärdinna

Previous Post
Birthday away
Next Post
Travel tips

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0