theme-sticky-logo-alt

Flygvärdinna med tatueringar

0 Comments

Denna ledighet har varit busy busy, men med roliga saker så som möten med vänner, en sånglektion, massa träning och ett gig jag följde med på i Tylösand. En ny arbetsvecka börjar imorgon och den inkluderar lite övernattningar. Jag och en kollega har försökt byta slinga så jag ska få hennes Dubai-flygning och hon mina nätter i Aalborg, men bytet är inte godkänt (än iallafall). Jag tror inte det kommer bli det heller med min tur.

Något som är lite roligare nyheter är att jag har fått tid hos en jätteduktig tatuerare i Ystad. Hon tar endast emot önskemål om bokningar under en dag i november och sen får man hoppas på att hon tar sig an ens tatuering och jag fick en tid i april! Jag skickade min idé till henne och hoppas att hon kan skissa ihop något snyggt. Det kommer bli min tredje tatuering, men även denna kommer sitta på ett ställe som inte syns när man har uniform på sig. Ni vet ju hur det är med flygvärdinnor och tatueringar…

 flyg tatuering (Bild från Instagram.)

Previous Post
Nattstopp HEL
Next Post
Zzz

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0