Flygplansmat

Nu är jag tillbaka igen! Vår road trip var en underbar verklighetsflykt så jag passade även på att pausa från bloggandet också. Hoppas ni förstår!

Idag ska vi titta på en liten dokumentär (ett tips från en av mina fina läsare, Maja) som vi sen ska prata om. Den handlar om flygplansmat.
Jag kunde tyvärr inte bädda in filmen i inlägget så använd denna länken:

FLYGPLANSMAT

Flygvärdinnan

6 Comments

  1. har du nå tips på hur man ska gå tillväga om man vill söka till flygvärdinna men de inte ligger några tjänster ut, var ska man börja?

  2. Hej flygvärdinnan! ja den här filmen påminner mej om en händelse 1978 jag och en kompis hade varit på en semester tripp och på planet hem blev vi serverade en landgång, som bland annat bestod av “majonäs samt ägg e.v. lax” vi blev matförgiftade och det tog ca ett dygn innan jag kunde få i mej något, jag glömmer det aldrig!! men det händer ju som bekant lite över allt t.e.x. jul bord mm. Nu får jag väl utgå från att detta hör till undantagen rent generellt, men när en o öppnad förpackning blir över efter en flygning får jag väl anta att man slänger dessa. Det finns även historier om livsmedels industrin som vi nog bör hoppa över. Tackar annars för en rolig blogg. Peter.

    • Hej Peter!
      Usch, va hemskt! Inte roligt med matförgiftning. 🙁 Tyvärr finns det ju skräckhistorier hur noga maten än sköts.
      Jag tycker bara det är lite konstigt att “känslig” mat, så som ägg, kyckling, fisk, m.m. används till flygplansmat och andra ställen där enda sättet är uppvärmning och många timmars väntan.
      Tack för att du läser! 🙂

Leave a Reply to Flygvärdinnan Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *