theme-sticky-logo-alt

Fly me I’m famous!

0 Comments

Hej finisar!

Ber om ursäkt att jag lämnat er helt obloggade! Internet har krånglat så jag hann bara in och godkänna era kommentarer i eftermiddags innan det lade ner igen. Men nu ska det nog vara fixat.

Jag flög en solig tur till Spanien igår och då såg jag detta pimpade plan:

flygplan

Jag googlade det när jag kom hem och fick veta att planet, som är en Airbus A320 och tillhör budgetbolaget Vueling Airlines, lanserade detta flygplan i juni 2011 i samarbete med DJ’n David Guetta. Tanken var att locka passagerare till Vuelings Ibiza-flighter (flygbolaget är den fjärde största operatören till partyön) med hjälp av “the look and feel of the music and events of David Guetta”.

Previous Post
Djursmuggling (varning för starka bilder!)
Next Post
Flygplans-striping

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0