theme-sticky-logo-alt

Fluffig av moln

0 Comments

Godkväll mina finisar! Jag har suttit och läst igenom alla era frågor och kommentarer med världens smile på läpparna. Jag blir så otroligt glad att läsa vad ni har att skriva och ni är alla så snälla och gulliga! Ni är även väldigt bra på att komma på frågor och det är så kul att se att intresset för flygvärdinnor och flygbranschen är så stort, även om man kanske inte själva önskar att jobba som flygvärdinna.

Och det ska jag även påpeka – att min blogg är för alla som har lust att läsa vad en flygvärdinna sysslar med på jobbet och fritiden. 🙂

Jag har börjat svara på era frågor och ska sätta ihop allt i ett inlägg. Hinner nog inte färdigt ikväll, men imorgon kommer definitivt svar till er alla.

Snart ska jag gå och lägga mig och jag kommer sova gott för ni har gjort min kväll så fluffig av moln! Är verkligen glad att jag har så snälla läsare!

flygTill mina finisar!
(Bild från Google)

Previous Post
Fly away
Next Post
De utlovade svaren!

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0