theme-sticky-logo-alt

Flest skor vinner

0 Comments

Just nu är jag ute och flyger så detta är ett tidsinställt inlägg. Men jag tyckte att det får jag ta mig tid och skriva iordning för jag har bloggat så dåligt!

Hittade en bild från förra årets USA-resa, när jag och Jonna var i bl.a. Las Vegas och besökte Grand Canyon med helikopter. Man blev upphämtad med limousine på hotellet (vi bodde på Wynn) och körd till helikoptern som tog oss en tur över Grand Canyon och sedan ner på en platå där vi fick champagnefrukost. Alla som var med på turen undrade varför jag och Jonna var så finklädda för (som ni ser så hade vi klänning och klackskor), but that’s how we do it , Vegas style! 😉

flygvärdinna

Är det något jag vet att jag är ganska dålig på så är det att klä mig praktiskt när det gäller skor. Klackar är ju så fint!!! Jag har dock blivit mycket bättre med tanke på att jag köpt lite Converse och kängor den senaste tiden istället för endast sky-highs. Men man är ju van eftersom jag går i klackar på jobbet varje dag!

Previous Post
Äntligen vår!
Next Post
Ultra Music Festival

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0