theme-sticky-logo-alt

Fika-firande

0 Comments

Så är äntligen allt löst med piloterna och deras avtal! Jag trodde aldrig att det skulle bli strejk överhuvudtaget, och när det väl blev det trodde jag inte att den skulle vara så här länge. Hela min arbetsperiod blev påverkad, och även idag trots att det nu är över. Inställningarna av flighter fortsätter under dagen, men imorgon ska det vara som vanligt igen. 

Jag fick först airport standby igen för fjärde dagen i rad, men fick sedan en ändring till Open Day (OD), vilket betyder att man är ledig om man inte kallats ut innan klockan 21:00 kvällen innan. Detta passade mig utmärkt för jag har hunnit fixa med musik inför helgens två spelningar på KOL, storstädat lägenheten och balkongen, tvättat fönstrarna och ställt fram balkongmöblerna för säsongen.

Nu sitter jag nere i stan med Camilla och fikar för att fira att jag fortfarande har ett jobb. Camilla har också jobbat som flygvärdinna för Norwegian. Det var så vi lärde känna varandra för sex år sedan. Hon slutade dock för tre år sedan och har hunnit bo i Stockholm under tiden, och nu har jag som sagt precis hjälpt henne flytta tillbaka till Skåne igen. 

För omväxlings skull fikar vi på Ebbas idag som är ett jättemysigt 50-talscafé i Helsingborg. 

Bilder från Ebbas hemsida.Previous Post
Strejken är avblåst!
Next Post
Ticket to heaven

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0