theme-sticky-logo-alt

Festivaler

0 Comments

Just nu sitter jag i bilen på väg mot Göteborg för de sista dagarna av PT- och kostrådgivarutbildningen. Jag har fixat detta tidsinställda inlägg åt er eftersom det säkert blir en hel del pluggande nu…

Hotellet jag bor på (och bodde på mån-fre i veckan) gav mig ett fint rum högst upp (efter att jag klagade på att det inte fanns kylskåp till mina matlådor på rummet) och jag har t.o.m. en jacuzzi. Hann inte bada i den de första dagarna eftersom jag satt i soffan och pluggade varje kväll, men jag kanske ska plugga i badkaret någon dag?
Jag åker hem till Helsingborg på onsdag igen och flyger sedan upp till Stockholm på torsdag för att fira midsommar med min familj. Sen måste jag hem igen redan på lördagen för på söndag är semestern slut och då börjar jag jobba igen. Jag börjar med att maxa med fyra leg!

Jag längtar redan till nästa festival och just nu ser det ut som att jag förhoppningsvis ska på på en eller två dagar av Summer On i Båstad och sen antingen Avicii och Big Slap första helgen i augusti eller Weekend i Stockholm. Det enda jag har biljett till redan är We Love The 90’s i slutet av juli. Det ska bli sjukt kul! Vi är ett helt gäng (och massvis med kollegor) som ska dit och minnas våra glada ungdomsår från 90-talet!

Bara för det får ni några fler bilder från Summerburst också!!

 summerburst  
festival  festivaler  
summer on  we love the 90's  
avicii 

Previous Post
Saturday
Next Post
Snart färdig PT/kostrådgivare!

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0