theme-sticky-logo-alt

Fabulous crew

0 Comments

Idag har det varit lika svårt att komma upp ur sängen igen. Faktum är att jag fortfarande ligger kvar med en tom grötskål och samlar kraft för att ta mig upp ur min härliga kuvös.

Jag måste dock ta tag i dagen så jag hinner gå till gymmet innan jag ska köra till jobbet. Jag börjar redan kl 14:55 idag.

Igår var en lagom lång arbetsdag med en tur till Aalborg och sen till Krakow. Jag flög med Jonna (igen!) vilket som sagt typ aldrig händer. Hela vårt crew var fantastiskt och vi hade jättetrevligt. Det är detta som är lite speciellt med flygvärdinneyrket; att man byter kollegor nästan varje arbetsdag, men ändå har så trevligt med (ibland) helt nya människor!

Jag och Jonna avslutade med att köra förbi McDonalds i Fosieby på vägen hem för att köpa glass. Hon hade cravings på mjukglass med choklad- och kolasås och jag på min nya favorit: McFlurry med Oreo- och Maraboutopping! I Fosieby hade de dock inte Oreotoppingen kvar och då gick det inte för sig. Vi körde hela vägen hem till Helsingborg och tog McDonalds på Ättekulla istället. Totally worth it!

  Fabulous crew!

Previous Post
Work b**ch
Next Post
Fly safe!

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0