theme-sticky-logo-alt

Evigt saknad

0 Comments

Vilken dag det var igår. Finns inga ord…
Jag kan inte minnas när jag någonsin gråtit så mycket och känt mig så…hopplös. Min enda enda enda tröst i allt är att Yuki inte lider längre. Ändå känns det så orättvist att han skulle drabbas av något så hemskt som cancer!
När han snabbt blev sämre natten till igår och jag tillslut insåg att nu måste han få akutvård åkte jag in med honom tidigt på morgonen. Min tanke var fortfarande då att de skulle lindra hans smärta och sen utföra det ultraljud och röntgen som de planerat för att sen påbörja strålbehandlingen. Men efter ultraljudet (som visade att det fanns en förändring på njuren) och med tanke på hur dålig han blev under natten visade det sig att det inte fanns något mer att göra för honom. Nu var det inte försvarbart att låta honom leva längre. Trots det klara beskedet var det, utan tvekan, det hemskaste beslut jag någonsin tagit; att låta min älskling somna in.

Jag ringde hela min familj på en gång medan jag och Jonna satt gråtandes på köksgolvet. Min mamma och mina två systrar bokade ett flyg från Stockholm till Ängelholm på en gång och kom hit till Helsingborg inom loppet av några timmar. Sen åkte vi tillsammans till djursjukhuset för att säga farväl till Yuki…

Det har varit helt otroligt vad många som sände Yuki en tanke igår (och idag) och visade sin omtanke. Det gjorde mig rörd.
Jag fick även kondoleansblommor hem till dörren.
Yuki berörde många. Självklart tycker man alltid att ens husdjur är speciellt, men det är verkligen alla som träffat Yuki som tycker att han var det!
Han kommer alltid vara otroligt saknad. Livet blev plötsligt väldigt tomt när man inte har två stora mörka ögon som lyser upp av lycka när man kommer in genom dörren. Ens bästa vän som tillsammans med mig lämnade Stockholm och flyttade in i vår första egna lägenhet, som medverkade i reality-tv, tidningar och event tillsammans, och som följde med och sov i sin älskade väska vart vi än var.
Det kommer aldrig finnas någon som honom!

IMG_5173.JPG
Från en fotografering under inspelningen av Top Dog.

IMG_5177.BMP
Yuki med en av deltagarna från Top Model år 2006.

IMG_5179.BMP
Fem deltagare från Top Model och fem vovvar från Top Dog. Yuki i famnen på Florina Weisz.

IMG_5175.JPG
Jag och Yuki från en fotografering för tjejtidningen FRIDA.

IMG_5176.JPG
Yuki i Sofia Wistams knä tillsammans med tre andra Top Dog-vovvar.

IMG_5168.JPG
Yuki, Sofia Wistam och Milton (Daphne Leóns vovve) i Aftonbladet.

IMG_5170.JPG
Jag som 19-åring och Yuki knappt fyllda 1 år i Top Dog.

IMG_5178.BMP

Previous Post
Next Post
Conversion course

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0