theme-sticky-logo-alt

“Everybody underestimates me and that’s just how I like it.”

0 Comments

En lite lugnare dag idag så jag fick sova ut, tvätta kläder och åka förbi biltvätten med min lilla Mario cart. Sabina åkte med och tvättade sin också, sen körde vi ett dubbelpass med yoga och piloxing. 

Imorgon är det sista lediga dagen innan nästa arbetsperiod börjar tidigt på lördag morgon. Jag, Sabina och Jennie ska köra ett yogapass ute i morgonsolen innan jag ska till kiropraktorn. Jag var där i tisdags för första gången. Jag har upptäckt att min höft ser sned ut när jag gör knäböj i gymmet och nu har det börjat visa sig i att jag får ont i knäna när jag lyfter tungt under benpassen. Med långa dagar i klackar på jobbet (och mycket klackar privat) har det blivit dags att inse att det är okej att gå och få hjälp, speciellt när vi har fem besök gratis per år genom jobbet. Dock svårt att inse att man inte är Superwoman…

 superwoman 

Previous Post
Acroyoga
Next Post
Flygvärdinnans tips

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0