theme-sticky-logo-alt

En flygvärdinnas privatliv

4 Comments

Flygvärdinnelivet är något som jag skulle rekommendera de flesta att testa på, speciellt under sina yngre dagar. Dock är det inte ett arbete för den som föredrar att sitta hemma i soffan med mannen och ungarna.

Att arbeta som flygvärdinna innebär att man nästan ständigt är på resande fot. Att pussla ihop det med en krävande pojkvän/flickvän är då ganska svårt. Självklart kan man ha ett förhållande, men då krävs det att ens partner är förstående och tålig.

Att ha husdjur är en annan sak man får offra. Det går ju inte att ha en stackars kisse eller vovve väntandes där hemma när man är på långstopp.

Aktiviteter som kräver att man dyker upp bestämda dagar i veckan är också en omöjlighet.

Man får även se till att vara noga med att betala sina räkningar eller skaffa autogiro, då man ibland är borta dagarna runt betalningsdags. Jag vet inte hur många betalningspåminnelser jag fått under mina år som flygvärdinna bara för att jag glömt betala innan jag gett mig iväg på en lång arbetsvecka någonstans i solen.

Trots allt detta är det ett fantastiskt yrke som jag inte skulle ge upp för något!

flygplan
Bild från Google

Previous Post
April, april
Next Post
Trött hostie

4 Comments

 • April 1, 2011 at 6:00 pm
  Zandra

  Intressant inlägg ju! Vore kul med fler tips på hur man får privatlivet och flyglivet att gå ihop. 🙂
  Kramis!

  Reply
 • April 2, 2011 at 1:07 am
  Ickra

  Är det tillåtet av alla flygbolag att ha en pojkvän/flickvän under tiden man arbetar för de, eller finns det bolag som förbjuder sånt? Och hur blir det om man t.ex blir gravid?

  // Ickra

  Reply
 • April 11, 2011 at 9:30 pm
  roger link

  Trevligt inlägg detta 🙂 Har för mig att jag såg en länk någon annanstans som berörde ämnet.

  Reply

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0