theme-sticky-logo-alt

En flygvärdinnas hämnd

0 Comments

Åh va skönt med sovmorgon!!! Jag vaknade för nästan två timmar sen, men har förutom ett besök till köket för att koka gröt inte lämnat sängen. Och självklart åt jag min älskade frukostgröt nedbäddad. 

Jag tänkte masa mig upp nu och ta mig till gymmet, sen hem och ta en slapp lunch innan jag ska träffa Rickard på en fika och lägga över Logic på min dator så jag kan prodda hemma också och inte bara i studion. Sen får vi se om det faktiskt blir något bra av det… Jag och Rickard har ändå fått ihop 4-5 låtar nu, men de behöver text och melodi innan vi släpper något.

Nu när det är höst och man inte är utomhus och alltid har något att göra hela tiden så passar jag på att uppskatta min ensamtid. På jobbet är man ju aldrig ensam annars, och på ett tolvtimmarspass kan det vara ganska frustrerande att inte få en sekund för sig själv. Tänk på det när ni flyger och vill “sträcka på benen” att vi flygvärdinnor som sitter i vårt trånga galley för att få lite matro inte uppskattar att ni har stretching/yoga på vårt enda lilla personalutrymme som finns ombord. Ert säte är er plats medan mittgången och forward/aft galley är vår arbetsplats. Det är faktiskt jättemånga som inte förstår och blir arga när vi ber dem vänta utanför gardinen om de ska på toa, för vi vill inte ha publik när vi sitter och äter. Baby, think twice! 

 flygvärdinna 

Previous Post
7 arbetsdagar avklarade!
Next Post
Powersömn

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0