theme-sticky-logo-alt

En flygvärdinnas bekännelse

0 Comments

Idag kan jag äntligen avslöja vad det var jag gjorde förra veckan! Jag var nämligen uppe i Stockholm och spelade in ett avsnitt till podcasten Flygarpodden, där jag gästade Alex och Fredrik i ”En flygvärdinnas bekännelse”.

Det var superkul att sitta och snacka med dem (de driver även Aviators.se som jag ska berätta mer om sen), och efter att ha lyssnat igenom avsnittet får jag ändå säga att det vara lika roligt att lyssna på det i efterhand som det var att spela in det. (Förutom att det alltid är lite cringe att höra sin egen röst…)

Så klicka på bilden för att gå in och lyssna på senaste avsnittet av Flygarpodden och En flygvärdinnas bekännelse för att höra massa spännande saker om både privatjet och den kommersiella flygvärlden!

Previous Post
Bachelor vs. Superstars
Next Post
Will you accept this rose?

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0