theme-sticky-logo-alt

ELEGANTBOX

0 Comments
Det finns ju några olika såna där prenumerationer man kan ha på skönhetsprodukter, men äntligen så lanseras snart ELEGANTBOX. I maj levererar ELEGANTBOX sin första box och jag är redan medlem.
Det känns lite vardagslyxigt att få minst fem skönhetsprodukter hem i brevlådan varje månad så man kan testa nya saker och hitta sina favoriter!
Har velat testa någon av dessa skönhetsprenumerationerna och följt ELEGANTBOX ett tag och nu bestämde jag mig för att bli medlem. Främst för att dom fokuserar på att vi som får boxen alltid får likadana produkter istället olika som man får hos vissa andra. Det enda som kan skilja i vissa fall är t.ex. färgen på nagellacket eller läppglanset. De   strävar också efter att lägga med så många full size produkter som möjligt och ett värde på minst 500:- i boxen.
En stor fördel är att genom att bjuda in sina vänner och även recensera produkter kan man tjäna “elegantcoins”. Dessa kan man sedan omvandla till gratis boxar eller andra exklusiva erbjudanden.
Om ni skriver ”Flygvärdinnan” i voucher-fältet när ni registrerar er så kommer ni dessutom att få en extra produkt i er första box!
Så gå in på www.elegantbox.se och bli medlem för att få hem en lyxig skämma bort sig själv-box varje månad!
elegantbox
Previous Post
USA-shopping
Next Post
Drömmer mig tillbaka

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0