theme-sticky-logo-alt

Ed Sheeran

0 Comments

Igår tog vi oss till Göteborg för att se Ed Sheeran på Ullevi. Vi brukar alltid lyssna på hans låtar hemma så det var därför Jack fick konsertbiljetter i julklapp av mig när vi var i New York. Och äntligen var det dags! Vädret var perfekt och Ed avslutade sin grymma konsert med att komma in i en Sverigetröja på scen.

På tal om Sverigetröja så var jag ju själv tvungen att skaffa en när Sverige gick så pass långt i VM. Och när de mötte England i lördags satt jag och typ hundra andra svenskar i våra gula fina tröjor på Hamnkrogen nere i hamnen, medan en ensam britt satt där i sin röda Englandtröja och hurrade när de slog ut Sverige; nämligen Jack! Men stackars han stod nervös under hela konserten igår och kollade resultaten och var besviken när de blev utslagna av Kroatien…

Idag skulle vi ha gått till Liseberg men istället kämpar Jack med magsjuka så det har inte blivit så mycket gjort här än. Jag har försökt få i honom avslagen cola, en banan, vitt bröd och elektrolyter. Vi håller tummarna för att han ska må bättre snart så vi åtminstone kan komma ut och njuta av Göteborg innan vi kör till Stockholm imorgonbitti. För imorgon bär det ju av mot Tallinn med pappa m.fl.

ed sheeranengland

Previous Post
Beach day & sommarsemester
Next Post
Härliga sommar

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0