theme-sticky-logo-alt

DXB

0 Comments

Jag sitter och längtar till värmen som man fick ett nytt smakprov av igår. Det finns verkligen mycket mer att göra när det är soligt ute! Som idag t.ex. när man ändå tar det lugnt och vilar, då hade man kunnat ligga ute i solen och bättrat på brännan istället! Eller bara suttit på en uteservering med en kopp te, tagit en långpromenad med pälsbebisarna, sprungit en runda, osv. Ja, ni fattar.
Tack och lov ska det bli 25 grader i mitten av veckan (i alla fall här i Helsingborg) så då ska jag spendera lite tid på vår kolonilott. (Haha, jag måste vänja mig vid att säga det!)

Just nu sitter jag och tittar på bilder från Dubai där jag har varit en hel del med jobbet och även två gånger privat. Tyvärr fick jag ingen Dubai-flygning den här säsongen så jag får vänta till hösten igen, men jag var där i november med pojkvännen, Jonna och hennes dåvarande kille.
I Dubai finns allt! Det är otroligt bra shopping, vare sig man vill ha äkta märkesvaror, fejk-grejer, kända butiker och sånt som inte finns hemma i Sverige. Det är god mat, sol och bad, fallskärsmhoppning, vindtunnel, ökensafari, delfiner, arkitektur, inomhus-skidbacke eller skridskor, utomhusbio, kryddmarknader… You name it!

flygvärdinna
Jag och Jonna med vår LOVE-pose!

flygvärdinnan
När vi låg på stranden kom det plötsligt en arab med två kameler.

dubai
Förra året hade jag ett Dubai-stopp över min födelsedag. Då följde Jonna, som hade semester, med och firade mig. Här äter vi sushi på Dubai Mall.

flygvärdinna
Jag i hotellhissen på väg till en middag.

flyg
Hotellpoolen.

flygvardinna
Burj Khalifa, världens högsta byggnad.

flygvärdinnor
Jag och Jonna ute på Skydive Dubai.

Previous Post
Söndag
Next Post
Hoppvideo

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0