theme-sticky-logo-alt

DXB

0 Comments

När jag landade från Helsingfors-flighten imorse hämtade jag upp min mamma som landade på Kastrup samtidigt som jag (fast från Stockholm). Hon har kommit ned till Skåne för att hälsa på mig (i samband med jobbärenden) och ska stanna till imorgon.
Vi har tagit en sväng på stan och hon skulle egentligen ha kommit till Beach Club tillsammans med min pojkvän för att lyssna på min spelning ikväll, men spelningen har tyvärr blivit inställd p.g.a. vädret.
Vart jag än är har jag otur med vädret! När jag och Jonna var i Miami regnade det, när vi var i Las Vegas och Los Angeles var det kallt, när vi var i Dubai blåste det och i Malaga haglade det!!!
Lite blåst kan ibland vara skönt om det är så varmt som i Dubai, men när vi var där i november var tanken att vi bl.a. skulle hoppa fallskärm och det går inte om det blåser för mycket. Vi fick inte lägga oss i bikini (med tanke på seder och sånt i Förenade Arabemiraten) så vi gav oss ut på kamelsafari! Det var en massa frigående kameler i öknen runt Skydive Dubais dropzone, de brukade ibland komma upp på hoppfältet för att beta så man fick jaga iväg dem (så inte en fallskärmshoppare landade på dem).

IMG_0200.JPG

IMG_0681.JPG

IMG_0673.JPG

IMG_3938.PNG

Previous Post
HEL
Next Post
Shopping

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0