theme-sticky-logo-alt

Dubbel-gig i helgen

0 Comments

Idag är det vilodag för mig och jag måste försöka bli av med min förkylning. Blev tillfrågad att spela på Statt i Karlskrona både fredag och lördag denna helg så måste bli frisk till dess. Det var inte så kul att spela sjuk förra lördagen i Halmstad, även om det gick bra och jag inte märkte av hur dålig jag var förrän giget var över och jag satte mig i bilen på väg hem.

Eftersom jag börjar jobba på måndag igen och jag inte vet hur mycket jag kommer flyga kommande två veckor så följer Jack med till Karlskrona så vi iallafall får helgen ihop innan jag eventuellt är borta med jobb följande veckor. Vi har inget emot en liten utflykt! Några tips på vad man kan göra i Karlskrona?

Och för er som bor i Karlskrona: kom till Statt i helgen!

Previous Post
Året regnar bort…
Next Post
1:a december

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0