theme-sticky-logo-alt

Du vet att du har flugit för mycket när:

5 Comments
 • du delar ut kuddar, filtar och tidningar till dina gäster hemma
 • du spolar toaletten bara för att se att det fungerar
 • du stänger bildörren och försöker armera en slide
 • du ändrar din röst när du pratar i telefon
 • du smörjer anti-rynk-kräm över hela kroppen
 • du frågar dina gäster om de vill ha kyckling eller lax
 • dina biceps är större än din pojkväns
 • du tror att alla skor har mjölkfläckar
 • du tänder varje lampa i hela huset innan du serverar middag
 • du tycker piloterna börjar se bra ut
 • du frågar din partner om beräknad ankomsttid när ni har sex
Previous Post
I en rosa helikopter? Flygplan ska det vara!
Next Post
Hola eller bonjour?

5 Comments

 • July 13, 2011 at 1:16 am
  Olivia

  Först vill jag börja med att berömma dig för din blogg! Den är så himla bra och jag uppskattar så mycket att du tar dig tid att svara på allas frågor. 🙂

  Hur som helst, Jag undrar över hur dom som hanterar passagerarnas bagage egentligen gör. För exempelvis på min senaste flygtur ner till Thailand så hade jag köpt en helt ny svart titan resväska (dom hårda). Och när jag kom hem från resan så såg det ut som att väskan hängt med i 20 år på 100 flygningar. Den var verkligen helt skrapad överallt, långa vita linjer på både fram och baksida. Kan ju nämna att det inkluderade en mellanlandning, men inte byte av plan. Tidigare har jag bara flugit med väskor som är i tyg, så jag har inte märkt av att dom blivit så skadade. Så jag undrar bara om du, som ändå hänger en hel del på flygplatser har sett hur bagaget hanteras. Nu vet jag ju att dom säkert inte lyfter med väskorna som om det vore så bebisar, men med tanke på hur min väska såg ut efter EN flygning så såg det mer ut som att dom lekt kast med stor väska, eller något. Men hur hanteras egentligen bagaget? Hur ömtåliga saker kan man packa med?

  Reply
 • July 13, 2011 at 1:26 am
  Olivia

  Oj, nu kom jag på två frågor till (förlåt för världens utfrågning). Men vad gör ni flygvärdinnor på en mellanlandning? Alltså, städar ni upp lite och så medan planet tankar. Eller får ni också sitta och vänta, (ta det lite lugnt kanske ;)) under tiden.

  Och sen undrar jag det med att packa med sig sin dator. Jag har aldrig tagit med min dator förut. Men hade tänkt göra det nu på min nästa resa. Jag har hört att man inte ska lägga den i det vanliga bagaget pga att skärmen fryser och går sönder, gör den det? Och om man tar den i handbagaget, får man då ta den i en till enskild väska. Alltså att man har ett vanligt handbagage och en datorväska? Och om man nu kan det, räknas datorväskan in i handbagagets vikt då?

  Tack återigen för en super blogg. 🙂

  Reply
 • July 13, 2011 at 12:37 pm
  Katrine

  En fråga 🙂 Brukar man få friskvårdsbidrag av det flygföretag man är anställd hos? Så man kan köpa billigare gymkort tex, eller att de har avtal med vissa gym så man får rabatterade priser?

  Reply
 • July 13, 2011 at 9:51 pm
  marina

  hahaha älskar detta inlägget 😀

  Reply
 • July 14, 2011 at 4:39 pm
  Ann

  Hallå igen !:D

  Jag satt och tänkte på detta, jag pluggar till flygvärdinna i USA/Kalifornien och är som sagt snart klar.
  Men det jag tänker mer på är kan man vidare utbilda sig efter det? I sådana fall vad finns det för alternativ inom flygyrket?

  Reply

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0