theme-sticky-logo-alt

Drömmer mig tillbaka

0 Comments

Det var tydligen fint väder här i Skåne när vi var bortresta, men idag är det grått, regnigt och blåsigt. Usch, saknar solen och värmen på Hawaii och i Las Vegas!

Jag somnade i ganska normal tid igårkväll (typ midnatt), men vaknade ändå kl 05:00 och kunde inte somna om. Istället gjorde jag gröt och la mig i sängen igen för att se ett avsnitt av True Blood innan jag sedan gick upp för att tvätta alla kläder från resan. Fördelen med jetlag och att vakna så tidigt är att man får ganska mycket gjort.

Jag kom nyss hem från gymmet och ska fixa lite här hemma innan jag ska till Malmö för att träffa mamma som är där och jobbar idag. Jag stannar där inatt med henne på hotell och lyxar med hotellfrukost imorgonbitti.

Skriver mer sen!

  Saknar Hawaii!

Previous Post
ELEGANTBOX
Next Post
Live Life

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0