theme-sticky-logo-alt

Drinks with the squad

0 Comments

Nu var det längesen jag bloggade igen, sorry för det! Det sista jag skrev var att jag skulle på drinkkväll med the squad. Det blev en riktigt lyckad sådan och vi gjorde så goda drinkar allihopa och hade en jätterolig tjejkväll! Alla tjejer utom Jonna kunde komma, men vi har många uppkommande drinkar i solen denna sommar så hon får ta igen det då.

Denna vecka är arbetsvecka för mig, men jag har haft gott om tid att flyttpacka. Det är ju mindre än fyra veckor kvar tills vi flyttar in i vår nya fina lägenhet nu. Jag har i princip redan hunnit packa allt som vi inte kommer använda innan flytten och idag fixade jag några fler  flyttlådor så att resterande saker kan packas när det blir dags. Vi har även köpt en superfin eldstad som jag har haft ögonen på en längre tid. Stackars Jack är bärhjälp så fort jag har tunga saker att lyfta!

Nu är det bara väntan på att få börja inreda vårt nya hem! Åh vad vi längtar!!!

Previous Post
Sunny day
Next Post
Grattis pappa!

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0