theme-sticky-logo-alt

Don’t selfie and drive

0 Comments

Igår stressade jag ihjäl mig för att hinna gå på både yoga- och danspasset och hinna förbereda inför ankomsten av mina midsommargäster. Jag hann få en blodsockerdipp och förbanna allt i min närhet, inklusive det svenska vädret och lovade mig själv att lämna detta landet i framtiden.

På eftermiddagen tittade tack och lov solen fram, men då hade i redan ställt in oss på middag inomhus och hade en lugn och trevlig midsommarafton, bara jag, mina två systrar och deras pojkvänner.

Just nu sitter vi i bilen på väg till Göteborg. Vi ska bara checka in på vårt hotell sen drar vi direkt till Liseberg!

Uppdaterar mer sen under dagen!

 selfie 

Previous Post
White dress
Next Post
Liseberg

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0