theme-sticky-logo-alt

Djursmuggling (varning för starka bilder!)

3 Comments

Flygbranschen är hårt utsatt för smuggling. Det handlar om allt från droger, vapen, djur, växter, plagiat, m.m. Tull- och säkerhetspersonal fångar tack och lov många av dessa smugglare, men när det handlar om djur så är det tyvärr inte alltid ett lyckligt slut bara för att smugglaren blir fasttagen. Många av djuren dör under vägen eller är i så dålig kondition att de måste avlivas, och allt detta för att en girig människa vill tjäna pengar.

Danis blogg hittade jag dessa bilder på en man som försökt smuggla kolibris. Äcklet hade tejpat ihop småfåglarna och gömt dem i sina underkläder. Vidrigt!!! Jag blir så fruktansvärt arg när jag får höra och se sånt här.

smuggla

smugglar

smuggla
Källa

Djurens Rätt arbetar bland annat för att stoppa djursmuggling. Vill Du hjälpa till och skänka pengar för att hjälpa dem i sin kamp kan man göra det HÄR. Det går även bra att sätta in pengar på deras postgiro 90 10 87-7 eller bankgiro 901-0877. Skriv “Gåva” som meddelande.

Previous Post
Flygvärdinnans längdkrav, m.m.
Next Post
Fly me I’m famous!

3 Comments

 • September 23, 2011 at 1:16 pm
  Zandra

  Åh! jag blir så arg på människor som utsätter djur för sånt här bara för de vill tjäna pengar. Världen är så väldigt grym ibland (för det mesta)

  Reply
 • September 23, 2011 at 9:16 pm

  Tjenare! Huuu, vilka hemska bilder. Som sann djurvän tycker jag detta är sjukt tragiskt, så det blir till att skänka en slant till Djurens rätt! För övrigt jobbar jag som pilot, dock på ett businessjet bolag så jag blev glad när jag slank in på din blogg, inte många som bloggar om flygvärlden! (och jag har inte skrivit i min egen på en evighet…)
  Bokmärker din sida och hoppas på mer bra inlägg 🙂
  Ha det!

  Reply
  • September 25, 2011 at 2:03 pm
   Flygvärdinnan

   Ja, det är fruktansvärt vad människor kan vara grymma. 🙁
   Vad kul med en pilot! Intressant blogg du har, du borde uppdatera oftare. 🙂
   Ska göra mitt bästa för att uppdatera med många bra inlägg. 😉
   Fly safe!

   Reply

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0