theme-sticky-logo-alt

Dj Lady Lee

0 Comments

Jag blev utkallad imorse! Jag hann inte ens somna på soffan på crewrummet förrän jag fick ett sms att jag hade fått en ändring. Jag hann dock ligga kvar en halvtimme och vila lite, sen bar det av mot först Oslo sen Stockholm. En lagom dag ändå.
Nu är jag hemma och slappar på soffan, men ska vara lite duktig och städa snart. Och vid 20:00 ska jag gå på Sabinas piloxingpass, fast jag är jättetrött eftersom jag sov knappt fyra timmar inatt. Jag satt och fixade med fakturor för mitt bolag och tiden flög iväg, och sen ringde väckarklockan 03:15. Imorgon blir det iallafall sovmorgon eftersom jag även är utkallad på mina kommande två hemmastandbyer redan och vet att jag checkar in först imorgon eftermiddag.

Jag tog nya pressbilder i söndags för mina kommande spelningar. Jag ska bl.a. spela på Statt i Karlskrona igen nu på lördag, Det ska bli kul! Här är en av bilderna för lördagens gig:

dj lady lee

Previous Post
Måndag
Next Post
Kyckling i röd curry

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0