theme-sticky-logo-alt

Dj Lady Lee

0 Comments

Igår gick det inte att varken uppdatera eller spara det man skrivit så ett helt inlägg bara försvann. Så denna gången var det inte jag som inte hade tid att uppdatera!
Efter en mysig frukost hos Karin imorse så sitter jag nu hemma i soffan för en gång skull och fixar lite med musik inför morgondagens spelning på Hotell Högland i Nässjö. Jag har inte haft en spelning sedan juni eftersom jag lovat mina lediga fredagar och lördagar till Beach Club, men det har bara öppet när vädret tillåter. Och som vi alla märkt har vädret varit kasst denna sommar. Idag är det dock ganska fint så jag fick en förfrågan om att spela där imorgon, men spelningen på Hotell Högland är bokad sedan länge så jag fick tyvärr tacka nej. Annars älskar jag att spela på Beach Club, plus att det är nära hem. Imorgon måste jag ju stanna över på hotellet och kör sedan direkt från Nässjö till Kastrup på söndag då jag börjar jobba kl 14:50.

Ikväll tänkte jag, Sabina, Jennie och Antonia gå ut och dansa lite. Det var ett tag sedan jag var ute i Helsingborg och detta är typ enda helgen i augusti jag kan göra det. Det blir inte alltför vilt dock eftersom jag ska på både yoga och danspass imorgonbitti innan jag förbereder för att ta mig mot Nässjö…

Dj Lady Lee

Previous Post
Grand Mölle
Next Post
WhiteBar

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0