theme-sticky-logo-alt

DJ Lady Lee

0 Comments

Jag blev precis klar med min hemsida för mina dj-bokningar! Det enda jag väntar på nu är att några ompekningar av domännamn ska verkställas, sen kommer ni hitta sidan under skylimits.se (som är mitt företagsnamn).
Jag har suttit sedan typ 10:00 imorse och fixat med allt och glömt både att äta och göra mig iordning. Jag insåg precis att klockan är 16:30 och att halva dagen har gått utan att jag ens borstat tänderna eller sminkat mig. Men så funkar jag när jag är mitt uppe i någonting viktigt och som jag brinner för, jag ger allt och stoppar inte förrän jag når målet!

Nu ska jag hoppa ur min onepiece, ta en snabbdusch och äta något innan jag ska träffa Sabina för ett gym-pass. Jag får hoppa över hennes danspass ikväll då jag har en lektion i Digital Marketing kl 20:00, men som kompensation ska jag bjuda henne, Mac och Jennie på brunch imorgon efter hennes yogapass.

Nu ska jag ta tag i dagen. Skriver mer sen!

DJ Lady Lee

Previous Post
ELEGANTBOX
Next Post
Tisdag

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0