theme-sticky-logo-alt

Dj @ Café Étoile

0 Comments

Morgonens airport standby blev ändrad så jag slutade 1,5 timme senare. Det var precis så jag hann gå på ansiktsbehandlingen jag bokat in på Stureplanskliniken. Efter det tog jag en fika på stan med Cornelia, sen blev det lite shopping på Väla med Jonna.
Hela kvällen har bestått av dansträning med Jonna, Sabina och Jennie (nästan två timmar blev det) och nu har jag äntligen krupit ner i sängen för att försöka somna så jag kommer upp när klockan ringer vid 03:00.
Glömde berätta att jag var på ett möte igår för att bestämma mer inför den 11:e december då jag ska vara dj på VIP-öppningen av Café Étoile här i stan. Det ser jag fram emot!

Nu måste jag sova. Har sällskap med Jonna till Kastrup imorgonbitti.
Natti!

IMG_5121.PNG

Previous Post
Natti
Next Post
Workout

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0