theme-sticky-logo-alt

Dita Von Teese som flygvärdinna

2 Comments

Burleskstjärnan Dita Von Teese är förevigad på ett av Virgin Atlantics flygplan som en klassisk pinuppa!
Målningen gjordes i samband med Virgins 10-årsjubileum av direktflyg mellan London och Las Vegas och visades för första gången av Dita själv, som spatserade ut på flygplansvingen i ett par Christian Louboutin-klackar, tillsammans med Virgins grundare Richard Branson.

flygplan

flygvärdinna

flygplan

flygvärdinna

flygplan

flygvärdinna

flygvärdinnaKälla

Previous Post
Har en flygvärdinna semester?
Next Post
Flygvärdinneleende

2 Comments

 • June 26, 2011 at 2:06 am

  Hej hej , hittade nyss din blogg och älskar den!! Jag älskar allt som har med flygplan att göra och jag undrar hur lång man måste vara för att vara flygvärdinna? J
  När jag flyger ser jag att värdinnorna alltid har klack på säg , jag vill själv prova på yrket men jag är 176 cm lång och i klack blir jag jättelång! Så jag undrar om det kommer att vara ett problem för mg ?

  Reply
 • June 26, 2011 at 11:17 am
  Victoria

  Hej!
  Jag är en tjej på 21 år och kan pratar svenska, engelska och ett till språk. har god fysik och har jobbat inom vård och servic. jag har alltid viljat bli flygvärdinna. men jag har läst att man inte får ha tatueringar som syns, sämmer detta? jag har en liten på handleden tror du att jag kan söka ändå?

  Reply

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0