theme-sticky-logo-alt

Disaster-dygn

0 Comments

Sen jag anlände till Dubai inatt vid 01:30-tiden (Dubai-tid) har det inte varit annat än kaos…

Det börjar med att mitt bagage inte kommit med utan fastnat i Moskva (hade en transit med Aeroflot). En och en halv timme extra på DXB-flygplats för att rapportera mitt försvunna bagage mitt i natten… Jag har absolut inget annat än de leggings, sneakers och tjocktröja jag haft på mig under resan med mig. En hårborste i handväskan och en tandborste från hotellet räddade mig från att se helt hobo ut på frukosten imorse. 

När jag kommer till hotellet hittar de inte min bokning från onsdagen, bara från torsdagen (och jag hade bevis på att den var betald och allt men rummet var upptaget). Så jag fick ett annat rum efter många om och men. Och så skulle jag byta rum idag… Incheck var kl 14:00, men jag får inte rummet förrän 17:00 och då har de redan varit inne i mitt första rum för att städaren trodde det var tomt, ringt min mamma (som står på rummet) hemma i Sverige och frågat varför jag inte checkat ut samt strulat med det nya rummet. 

Hela förmiddagen gick åt till att köpa något att ha på mig i värmen, något att ta bort sminket med samt solskyddsfaktor och ansiktskräm. Resten av dagen gick åt till allt strul och att fixa med saker inför mammas bröllop på lördag. En timme fick jag på stranden för en sen lunch vid 16:00 iallafall.

Som kompensation för allt bjuder hotellet på middag ikväll. Men nu ringde de precis och meddelade att min väska, som skulle komma vid 19:00, kommer “tonight” istället. Vad nu det betyder… Så det blir till att antingen sitta i leggings och tjocktröja eller den simpla strandklänning jag köpte idag.

Suck, jag låter säkert som världens mest bortskämda snorunge, men jag hade verkligen sett fram emot en dag i solen för att njuta och vila upp mig innan familjen kommer inatt, men jag har gjort allt annat än att njuta. Och med bara tre dagar i Dubai är en hel dag bortslösad för att andra gör fel.

DubaiMin utsikt från balkongen kan jag inte klaga på iallafall.

DubaiMin enda vilostund idag…

Previous Post
Mot Dubai!
Next Post
Wedding in Dubai

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0