theme-sticky-logo-alt

Dirty Flirty Thirty

0 Comments

Min födelsedagsfest i lördags var nog det bästa födelsedagsfirande jag någonsin haft! Jag kände mig så lyckligt lottad att ha så fina vänner och familj som alla kom för att fira mig. Och alla fina presenter!!! Det som gjorde mig glad var att alla presenter var så genomtänkta och visade att mina vänner verkligen känner mig. Men det bästa av allt var att alla verkade ha så roligt!

Jag fyller ju egentligen år först på onsdag, så att fira 30 och fortfarande bara vara 29 var ganska skönt på något sätt. Jag har ingen ålderskris (jag hade min när jag var 15), men just att man ska lämna 20-something kändes sådär… Fast efter detta firande känns det helt ok!

   
    
    
    
    
    
    
 

Previous Post
Språkresor
Next Post
11 år

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0