theme-sticky-logo-alt

Destination Unknown

0 Comments

Lördagens överraskning var amazing!!! Jag blev tillsagd att packa bikini, festklänning, smink och klackar och vid 16-tiden hämtade Jonna och Sabina upp mig. Vi började köra söderut på motorvägen och vi drack alla Celsius ur champagneglas. Båda två agerade så mystiskt, men råkade avslöja sig själva när Sabina skulle starta gps:en på sin mobil, som vi även lyssnade på musik genom, och jag hörde “påbörjar rutt till Ystad Saltsjöbad”. Haha! Surprise avslöjad!!

När vi kom fram band de en ögonbindel på mig och vi promenerade en bit. När jag sen fick ta av den var vi nere på stranden och de hade dukat upp en tre-rätters picknick i sanden. Vi åt carpaccio, räksallad och pannacotta, drack champagne och åt jordgubbar. Jättemysigt! Sen var det dags att gå på spa. Vi gjorde den s.k. The Creek Experience där man går igenom olika “stationer” i en spa-avdelning. Det hela tog två timmar, sen satt vi i jacuzzin, tog årets första dopp i havet och drack mer champagne i utomhuspoolen.

När klockan var 23:00 började vi göra oss iordning för att köra tillbaka till Helsingborg och köra en ordentlig utekväll. Det var en otroligt bra försenad födelsedagspresent och jag är tacksam för att jag har såna fina vänner!

   
              

Previous Post
De små sakerna i livet
Next Post
Back to school

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0