theme-sticky-logo-alt

De små sakerna i livet

0 Comments

Sovmorgon, frukost i sängen, en skål gröt med färska jordgubbar och blåbär… Det är morgonlyx för mig. Livskvalité i enkel form. De små sakerna som får oss att njuta lite extra. Det är så enkelt ibland!

Igår var det full rulle hela dagen. Jag körde direkt till Erika i Malmö för att äta frukost efter den korta natten i Helsingfors. Jag blev kvar nästan fem timmar och vi pratade sommarplaner som Ibiza och Stockholm (jag ska följa med när Erika ska vara med i finalen i Fröken Sverige) och bara låg i soffan med mysbyxor.

Sen åkte jag direkt till Karin och myste med henne och hennes nyfödda Max och min lilla Olivia i fyra timmar. Sen bar det av hemåt vid 18-tiden för första gången under dagen. Strax därpå hörde Kent av sig och undrade om vi skulle kolla in ett nytt ställe som precis öppnat i Helsingborg, Aptit, och vi promenerade ner i stan. Vi hamnade tillslut på Marcus ställe nere i hamnen, Ya-Ha, där de precis hade stängt, men vi satt kvar med personalen och drack rosé. Sen kom Sabina och hämtade oss alla tre och vi körde till McDonalds för en varsin McFlurry. Sen var dagen typ slut för min del! 

Nu ska jag på Sabinas zumba-pass och shake:a lite… Sen är det fullt upp idag igen! Kommer berätta mer om vad som händer idag sen, för just nu ber jag bara att jag ska vara redo för avfärd till destination unknown kl 16:00. Spännande!

  

Previous Post
HEL
Next Post
Destination Unknown

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0