theme-sticky-logo-alt

Dark in here

0 Comments

Tiden går så sjukt sakta när man bara sitter och väntar!
Jag har sett färdigt på de två PH-avsnitt jag missat, surfat lite och lyssnat på musik.
Nu har jag bara 1,5 timme kvar så jag hoppas att jag klarar mig och kan skynda hem och gå på Sabinas yoga-pass!
Det är deprimerande hur snabbt det blir mörkt så här års. Känns ju som att dagen är slut när man väl åker hem för det är redan mörkt ute! Visst är det mysigt, men jag hade klarat mig med en eller max två mörka vintermånader om året, sen vill jag ha sol och värme.

Förresten så såg jag att autocorrect varit i farten på mitt förra inlägg. Jag skulle skriva “förberedd på att bli utkallad” men det hade blivit “förberedd på att blindtarmars”. Det är nackdelen med att blogga genom mobilen! Felet är rättat nu iallafall.

IMG_5035.PNG

Previous Post
Airport standby
Next Post
Mingelevent

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0