theme-sticky-logo-alt

Dare to spread your wings

0 Comments

Så blev det lite jobb för min del ändå! Eller jobb och jobb, det blev standby i ett annat land än hemma i Sverige (som det ser ut för tillfället tills eventuell flight blir av).
Jag fick flyga med mitt gamla kära Norwegian dit och det är alltid lika nostalgiskt. Inte för att jag vill tillbaka dit (jag trivs så bra med mitt nya jobb) utan för att det var mitt liv i 7,5 år och man saknar alla kollegorna! Men jag tänkte på en sak som jag och Jack pratade om häromdagen… Att om man hade stuckit iväg och rest runt i världen i ett år eller mer så har ingenting ändrats när man har kommit hem igen. Vissa saker så som att någon kanske har fått barn, någon har gift sig, ett nytt shoppingmall har öppnat o.s.v. men inget life changing som kommer betyda att du ångrar att du lämnade din plats. Och precis som att jag nu har varit borta från Norwegian i över 1,5 år så har inte mycket hänt (nya destinationer och kollegor, javisst) som gör att jag ångrar att jag tog steget och testade något nytt.

Det förgångna som betydde något för dig kommer alltid ha en speciell plats i ditt minne, men det är så mycket man missar här i livet om man inte vågar byta ut även något som är bra och tryggt. Förändring är jätteskrämmande, men belöningen att man vågar är så värd det!

Previous Post
Where do we go next?
Next Post
Frozen Babe

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0