theme-sticky-logo-alt

Dance the night away

0 Comments

Farmor blev rejält firad igår på kryssningen! Efter en riktigt gott julbord blev det skumpa och fest! Jag, mina kusiner, min pappa, mina systrars pojkvänner och min ena kusins flickvän håll igång till långt in på småtimmarna medan de andra begav sig till sina hytter när de inte orkade dansa mer. Idag var det bara jag, pappa och farmor som mådde bra, men jag är sjukt trött!
Nu har jag lagt mig i sängen (hemma hos min syster och hennes fästman igen) och ska titta på film, men gissar att jag kommer somna efter bara några minuter.
Imorgon ska vi gå upp i tid för att bege oss av mot Sälen!

IMG_5570.JPG
Det blev dåligt med bilder igår, men här är jag, en snögubbe och min kusins flickvän Anna.

Previous Post
Mellandagsrean har börjat
Next Post
“Vi drar till Fjällen…”

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0